KiemeltAmennyiben klinikánkra érkezne tesztelésre hívja a +36 (1) 773 3650 telefonszámot. Ha lakhelyére kéri a kiszállást vagy számlázással kapcsolatos kérdése van hívja a +36 (70) 786 3 333, +36 1 327 66 90 telefonszámot.

COVID-19 PCR teszt

Hivatalosan elfogadott PCR teszt házhoz megy SARS-CoV-2 vírus). Budapest teljes területén és vonzáskörzetében 8-20 óráig szakembereink házhoz mennek és a PCR tesztet elvégzik!

Kiszállási idő

  • Minden nap 08:00 - 20:00
Kapcsolatfelvétel Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

COVID-19 PCR teszt
bemutatása

Mi szükséges a gyors és szakszerű PCR teszt elvégzéséhez:

A koronavírus gyorsteszt ezen típusa ad választ arra, hogy a paciens a minta levételének időpontjában, fertőzött-e a vírussal hordozza-e a vírus RNS-ét.

A mintavétel előtti 4-5 órában tilos minden olyan tevékenységet végeznie, amivel befolyásolhatja a nyálkahártya váladékának sűrűségét, összetételét:

  • Ne egyen!
  • Ne igyon!
  • Ne szopogasson cukorkát!
  • Kerülje a szájvíz használatát!
  • Ne mosson fogat!
  • Ne rágózzon!

Hogyan zajlik a koronavírus PCR teszt:

A steril mintavételi pálca segítségével nyálkahártya -törletet veszünk a felső garat ívből, amit utána belemosunk a Stabilizáli Inaktiváló Médiumba. A másik mintavételi pálca segítségével orrnyálkahártya felszínéről veszünk törletet, amit szintén belemosunk az előbb is használt kémcsőbe.

PCR teszt

Ezután a pálcát kiemeljük a csőből és veszélyes hulladékként kezelve eltávolítjuk. A mintavétel ritka esetben kellemetlen, enyhén fájdalmas lehet, öklendezéssel járhat. A vizsgálat során kerülni kell a hirtelen fejmozdulatokat.

Milyen gyorsan van meg az eredmény:

Általánosságban elmondható, hogy a PCR teszt eredménye 24 órán belül megvan. Amennyiben sürgősségi teszt eredményre van szüksége, azt jelezze kollégáinknál!

COVID-19 PCR teszt magánrendelés árak

COVID-19 PCR teszt árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Hívás